Připravte si drink Peach Fuzz a prožijte svátky s tekutými diamanty!

Chvíle klidu a pohody s těmi nejbližšími, rozbalování dárků, sledování pohádek a pochutnávání si na nejrůznějších delikatesách… to vše neodmyslitelně patří k vánočním svátkům. Co ale dodá svátečním chvílím a oslavám nového roku ještě větší šťávu? Přece slavnostní drinky! A my vám dnes prozradíme recept na stylový koktejl inspirovaný Peach Fuzz, šťavnatou barvou nadcházejícího roku, který jsme si naprosto zamilovali a věříme, že zachutná i vám!

Peach Fuzz je nádherný broskvově zbarvený odstín, který společnost Pantone vyhlásila barvou roku 2024 a my jsme si jistí, že s námi zůstane mnohem déle. Je totiž nesmírně inspirativní, podporuje kreativní myšlení a jen jediný pohled na ni dokáže člověku vlít do žil teplo, energii a optimismus. A to se vždycky hodí, nemyslíte?

Jedinečný prsten s měsíčním kamenem a moissanity Anita
Peach fuzz je jiskřivá barva, která se báječně kombinuje a sluší všem.

Tři ingredience, luxusní drink

Dokonale vybroušený broskvový diamant ve zlatém prstenu. Přesně tak působí osvěžující drink Peach Fuzz servírovaný ve sklenici na vysoké stopce, který se, stejně jako naše šperky v barvě Peach Fuzz, hodí pro každé roční období. Můžete ho popíjet při jakékoliv příležitosti – od silvestrovské party přes oslavu narozenin, letní piknik až po obyčejné chvíle v pohodlí domova, kterým chcete dodat špetku luxusu.

Vypadá jako tekuté diamanty a v jeho chuti se snoubí osvěžující perlivost se sladkými tóny čerstvých (případně mražených) broskví. Je sofistikovaný a zároveň neuvěřitelně jednoduchý na přípravu, ke které potřebujete jen dvě ingrediencebroskvové pyré a vaše oblíbené prosecco.

Jak na to?

  1. Na broskvové pyré rozmixujte oloupané broskve, které následně smíchejte s cukrovým sirupem v poměru 2 díly rozmixovaných broskví na 1 díl cukrového sirupu. Vzniklé pyré dejte vychladit do lednice.

  2. Do sklenice na šampaňské dejte asi 20 ml broskvového pyré a poté opatrně nalijte prosecco. V této fázi zatím nechte pyré na dně sklenice.

  3. Těsně před podáváním drink promíchejte, aby se broskvové pyré s proseccem dobře propojilo.

Tento drink je pro nás symbolem všeho, co bychom vám chtěli do nového roku popřát. Ať je plný jiskřivých momentů ve společnosti těch, na kterých vám nejvíce záleží. Ať vás provází zdraví, štěstí, láska, energie a optimismus. Nesmírně si vážíme toho, že jste stále s námi. Je nám největší ctí být součástí vašich důležitých životních okamžiků.

Pozvedáme sklenku a už se nemůžeme dočkat, jaká dobrodružství spolu zažijeme v novém roce, zahaleném do hřejivého zlatavého objetí barvy Peach Fuzz.

Na zdraví!

Vaše Eppi

  • Zlatý prsten s pear salt and pepper diamantem Lorelei
    Zlatý prsten s pear salt and pepper diamantem Lorelei
  • Zlatý přívěsek kompas s broskvovým měsíčním kamenem Pinto
    Zlatý přívěsek kompas s broskvovým měsíčním kamenem Pinto
  • Minimalistické stříbrné náušnice s morganity Andine
    Minimalistické stříbrné náušnice s morganity Andine
  • Cluster náhrdelník s drahokamy Kianna
    Cluster náhrdelník s drahokamy Kianna
  • Cluster prsten s morganitem, safírem, citrínem a diamantem Bluma
    Cluster prsten s morganitem, safírem, citrínem a diamantem Bluma

Šperky v barvě Peach Fuzz

Newsletter

Kromě článků nabízíme i spoustu akcí, slev a soutěží.

Chcete o nich vědět jako první? Stačí se přihlásit k našemu newsletteru.

Emailovou adresu jste nezadali správně.

Musíte souhlasit se s podmínkami.

Témata, o kterých píšeme

  • Číst toto téma

    Vše o špercích

  • Číst toto téma

    Lifestyle

  • Číst toto téma

    Zásnuby

  • Číst toto téma

    Svatba

  • Číst toto téma

    Jak na dárky