Tenisové šperky vrací úder: Seznamte se s novou kolekcí Diamond Strike

Letošnímu roku vládne trend tenniscore. Důkazem budiž Zendaya a její tenisem inspirované modely, které vynesla během turné ke snímku Rivalové. A ani svět šperků nezůstává pozadu – spoustu slavných osobností nedá dopustit na tenisové náramky, náhrdelníky a náušnice inspirované legendárním diamantovým klenotem, který se proslavil přímo na kurtu. Pokud i vy toužíte po luxusním a nadčasovém šperku, se kterým zazáříte kamkoliv přijdete, v naší nové kolekci Diamond Strike ho najdete. Pojďte se o ní dozvědět více!

Fenomén tennis bracelet

Stylový a sofistikovaný – takový je tzv. tennis bracelet neboli tenisový náramek, který získal popularitu v roce 1978 díky slavné americké tenistce Chris Evert. Ta na US Open požádala o přerušení zápasu, aby mohla najít svůj luxusní diamantový náramek, kterému se během hry přetrhlo zapínání a spadl jí z ruky. Aniž by o to usilovala, udělala šperku asi nejlepší reklamu všech dob, protože zápas sledovalo obrovské množství lidí. A náramek, do té doby známý jako eternity, získal přízvisko tenisový, kterým se pyšní dodnes.

Tenisové šperky

Říká se, že Evert byla vůbec první ženou, která vynesla na tenisový kurt diamanty. Ať je to pravda, nebo ne, rozhodně přispěla ke vzniku trendu tenisových šperků, který si perfektně rozuměl s módním stylem tehdejší doby. 70. letům 20. století totiž vládl nenápadný luxus (tzv. quiet luxury), který je velmi oblíbený i dnes – nosila se ležérnější móda a tyhle jemné diamantové šperky se staly skvělým způsobem, jak pozvednout jakýkoliv outfit, včetně toho sportovního. Není se tedy čemu divit, že si je od té doby oblíbilo spoustu slavných tenistek v čele se Serenou Williams a nespočet dalších slavných osobností – v minulosti tyhle šperky nosila třeba princezna Diana, Marilyn Monroe či Jackie Kennedy, dnes je vidíme na hvězdách jako je Taylor Swift, Rihanna, Anne Hathaway, Meghan Markle, Kate Moss, Hailey Bieber, Nicola Peltz Beckham nebo Lenny Kravitz.

Tenisové náramky

Dokonalá souhra diamantů

Naše kolekce Diamond Strike se rozhodně neveze na krátkodobé módní vlně. Je totiž plná tenisových náramků, náhrdelníků a náušnic, které jsou díky své klasické kráse a nadčasovému designu dnes populární stejně jako před lety. Navíc jsou vyrobeny z kvalitních a odolných materiálů, abyste je mohli nosit celý život a odkázat budoucím generacím. Každý model tvoří řada diamantů stejné barvy, čistoty i karátové hmotnosti, zasazených do recyklované platiny nebo 14karátového či 18karátového zlata v bílém, žlutém i růžovém odstínu.

Tenisové náušnice



Vedle klasických diamantů v kolekci září také námi i vámi oblíbené lab-grown diamanty s naprosto totožnými chemicko-fyzikálními vlastnostmi jako mají ty přírodní. V čem tedy spočívá jejich přidaná hodnota? Vznikají v laboratoři, čímž nezatěžují životní prostředí těžbou a představují tak udržitelnější, etičtější i cenově dostupnější alternativu drahých kamenů.

  • Zlatý tenisový náramek s lab-grown diamanty Betz
    Zlatý tenisový náramek s lab-grown diamanty Betz
  • Zlaté flexi kruhové náušnice s lab-grown diamanty Zeta
    Zlaté flexi kruhové náušnice s lab-grown diamanty Zeta
  • Zlatý tenisový náhrdelník s lab-grown diamanty Gibson
    Zlatý tenisový náhrdelník s lab-grown diamanty Gibson
  • Zlatý flexi náramek s lab-grown diamanty Roberts
    Zlatý flexi náramek s lab-grown diamanty Roberts
  • Zlatý flexi náramek s lab-grown diamanty Curtis
    Zlatý flexi náramek s lab-grown diamanty Curtis
  • Zlatý tenisový náhrdelník s lab-grown diamanty Hingis
    Zlatý tenisový náhrdelník s lab-grown diamanty Hingis

Prohlédnout si kolekci Diamond Strike

Sofistikované doplňky pro kohokoliv a kamkoliv

Vedle toho, že přesahují všechny sezónní trendy, tenisové šperky nelimitují ani žádné hranice genderu. Může je nosit kdokoliv, kdykoliv a kamkoliv. Hodí se k džínám na každodenní nošení a stejně dokonale doplní slavnostní outfity. Můžete je nosit samostatně, vrstvit mezi sebou nebo kombinovat s dalšími šperky či hodinkami. Vše je dovoleno, ale jedno je jisté – za každých okolností vám propůjčí punc decentního luxusu.

Tenisový náhrdelník s diamanty

A teď už objevte naše praktické tipy, jak tenisové šperky nosit:

  • Tenisový náramek by vám měl pohodlně sedět. Neměl by být ani příliš těsný, ale ani volný. Obvykle se nosí na zápěstí dominantní ruky, ale není to povinnost – vždy záleží především na tom, co je vám pohodlné.
  • Tenisové šperky jsou ideální k vrstvení. Skvěle vypadají dva různě široké tenisové náramky na jednom zápěstí, ale také náramek doplněný hodinkami Vremmy. Tenisový náhrdelník krásně vynikne vedle jemného řetízku s vaším oblíbeným přívěskem. A tenisové náušnice jsou přímo stvořené zazářit ve společnosti drobných doplňkových náušnic.
  • Nebojte se kombinovat také různé barvy kovů. S tradičním tenisovým šperkem z bílého zlata či platiny budou krásně kontrastovat další kousky z růžového nebo žlutého zlata.
  • Skutečnost, že si Chris Evert tenhle typ šperku vzala na tenisový zápas, dokazuje jeho naprostou univerzálnost. Tenisové šperky lze kombinovat s jakýmkoliv oblečením a vynést je kamkoliv od kurtu až po červený koberec. Vyrazte s nimi do práce, na víkendový brunch i večerní procházku – noste je bez výčitek každý den.
  • Každá významná akce jako svatba, ples, promoce, firemní večírek či divadelní představení je rovněž ideální k vynesení těchto diamantových modelů, které pozvednou jakoukoli róbu nebo oblek a dodají vám elegantní sofistikovanost.
  • Jediné okamžiky, kdy se vyplatí tyhle i jakékoliv jiné šperky odložit, je sprchování, koupání, uklízení a spánek.
Kombinování diamantových šperků

Tenisové náramky a náhrdelníky od Eppi jen tak neztratíte

Všechny modely z kolekce Diamond Strike mají maximálně bezpečné, ale dostatečně flexibilní zapínání. Díky tomu se vám nestane, že byste šperk ztratili jako slavná tenistka, ale současně jej snadno otevřete, když ho budete chtít sundat. A pokud by se vám s klenotem cokoliv stalo, s jeho koupí u nás získáváte doživotní záruku, díky které vám šperk opravíme nebo poskytneme odpovídající kompenzaci. Samozřejmostí je také pravidelné profesionální čištění zcela zdarma.

Zlatý tenisový náhrdelník s diamanty
  • Zlatý tenisový náramek s diamanty Court
    Zlatý tenisový náramek s diamanty Court
  • Zlaté flexi půlkruhové náušnice s diamanty Dunst
    Zlaté flexi půlkruhové náušnice s diamanty Dunst
  • Zlatý tenisový náhrdelník s diamanty Sharap
    Zlatý tenisový náhrdelník s diamanty Sharap
  • Zlatý tenisový náramek s diamanty Betz
    Zlatý tenisový náramek s diamanty Betz
  • Zlatý tenisový náhrdelník s diamanty Hingis
    Zlatý tenisový náhrdelník s diamanty Hingis
  • Zlatý flexi náramek s diamanty Roberts
    Zlatý flexi náramek s diamanty Roberts

Tenisové šperky

Newsletter

Kromě článků nabízíme i spoustu akcí, slev a soutěží.

Chcete o nich vědět jako první? Stačí se přihlásit k našemu newsletteru.

Emailovou adresu jste nezadali správně.

Musíte souhlasit se s podmínkami.

Témata, o kterých píšeme

  • Číst toto téma

    Vše o špercích

  • Číst toto téma

    Lifestyle

  • Číst toto téma

    Zásnuby

  • Číst toto téma

    Svatba

  • Číst toto téma

    Jak na dárky