Litujeme, ale tento šperk si už své majitele našel

U nás na vás stále čeká množství podobných produktů. Pokud chcete být informováni o dostupnosti tohoto šperku, zanechte nám svůj e-mail.

Stojánek na šperky ve tvaru kuželu zelený Seattle

870 Kč
570 Kč

Kliknutím potvrzuji, že jsem se obeznámil
s pravidly zpracovávání osobních údajů.  

Sleva 300 Kč

Stojánek na šperky ve tvaru kuželu zelený Seattle

Stylový stojánek ve tvaru kuželu od značky Stackers představuje moderní a praktický způsob, jak ukládat své šperky. Potěší vás mintově zeleným designem a je perfektní na odkládaní náramků, hodinek nebo prstenů. V jeho spodní části naleznete vnitřní úložný prostor, do kterého lze schovat náušnice, řetízky či jiné drobné klenoty. Dopřejte svým šperkům to pravé pohodlí.
870 Kč
570 Kč

    Detailní popis

    Rozměry

    • Výška 125 mm
    • Šířka 75 mm
    • Hloubka 75 mm

    Podstavec

    • Materiál živice
    • Barva mint zelená

    Co o nás říkají zákazníci Co o nás říkají zákazníci

    • S nákupem jsem moc spokojená. Náušnice jsou ve skutečnosti ještě hezčí než na fotografiích, takové jsem hledala všude možně a konečně jsem na ně narazila :-)

      Baklena, 19.12.2023

    • Velmi oceňuji komunikaci se zákazníkem, snahu vyjít vstříc například ohledně termínu doručení a také pěkné balení a drobný dáreček v zásilce.

      Hanka H., 28.10.2023

    Můžete se na nás spolehnout

    Pyramida na prsten pro vaše šperky

    Designový němý sluha

    Stojánky na šperky, náušnice, prstýnky či hodinky jsou dokonalým doplňkem k vašim cennostem. Neskrývejte je schované v šuplíku. Parádu přece mohou dělat, i když je zrovna nenosíte. Vystavené na precizně zpracovaném mramorovém kuželu se budou krásně vyjímat a navíc je ráno nebudete muset marně hledat. Stává se vám to? Teď už nemusí.

    Růžová šperkovnice s náušnicemi a přívěsky a dvěma pyramidami na prstencích

    I šperky mají doplňky

    Na kvalitu šperků dbáme stejně jako na vše ostatní. Doplňky ke šperkům nejsou výjimkou. Kvalitní práce našich zlatníků si zaslouží, aby se vyjímala na důstojném místě. Stojánky na šperky jimi bezpochyby jsou. Kvalitní zpracování nasvědčuje tomu, že k Eppi šperkům vybíráme jen ty nejlepší společníky.

    Pyramida pro prsteny s jemným kroužkem

    Bytový doplněk s výhodami

    Říkáte si, že design u stojánku na šperky nehraje roli? Naopak. Na vaší komodě či toaletním stolku bude stylový stojánek dominovat a navíc bude přehledně opatrovat vaše klenoty. Stojánky můžete kombinovat mezi sebou a originálně zkrášlit interiér funkčními doplňky. Design do interiéru, nebo stojánek na šperky? Nejlepší je 2v1.

    Podobné produkty

    • Miska na šperky Waves

      Miska na šperky Waves

    Doživotní záruka

    Doprava zdarma

    Luxusní balení

    60denní záruka vrácení peněz